Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013.03.11.
19:55

Írta: red.white.devil

Mihajlovic a horvát-szerb meccs előtt: Szeretkezni tilos!

A szerb szövetségi kapitány kijelentette, hogy az ő játékosainak nem lesz megengedett a szeretkezés, a kulcs fontosságú, Horvátország elleni mérkőzés előtt, amely Maksimir stadionban fog megrendezésre kerülni, március 22-én. 

Tartózkodniuk kell a sextől a szerb válogatott labdarugóinak, a kulcsfontosságú Horvátország elleni mérkőzés előtt, amely a 2014-es VB selejtező keretén belül fog lejátszódni. 

SinisaMihajlovicSrbijAFP666V.jpg           Mihajlovic játékosként már átélte azt, amit most játékosainak kell 


"Mindannyian tudjuk, hogy az ilyenfajta fontos mérkőzések előtt, vita zajlik mindenről, de ha már kérdezik hogy megfogom-e engedni hogy a játékosaim szexuális életet folytassanak közvetlenül a  Zágrábi mérkőzés előtt, megválaszolom - azt semmiképp" - kijelentette Mihajlovic az "Alo! Sprint lapnak."

Mihajlovic letisztázta azt is, hogy március 18-tól, közösen szigorú karanténban lesznek.

"Tisztázzuk le, nincs semmi ellenvetésem hogy a játékosok szexuális életet éljenek feleségükkel vagy barátnőjükkel, három vagy négy nappal a Horvátország elleni mérkőzés előtt. Sőt, az még pozitív is, azért hogy lemerítsék tartalékjukat és a nehéz feladatokat, amik rájuk várnak, nyomásmentesen elvégezhessék. Két nap a Maksimiri mérkőzés előtt, az már kritikus lenne. Nem is beszélve arról, hogy mennyire elfogadhatatlan lenne az is, ha egy nappal a kezdés előtt azt tennék. Mindenekelőtt, ez nehéz is lenne megvalósítani, hiszen március 18-án karanténban leszünk, és akkor Stara Pazovában gyülekezünk majd", mondta a "sasok" szövetségi kapitánya.

no-sex-480.gif

Hogy ez a fajta taktika a szerb szakembertől beválik-e, azt majd utólag az eredmény talán igazolni is tudja. Mindenesetre a játékosoknak a pályán kell bizonyítani.

Szólj hozzá!

Címkék: foci vb szex szerb horvát világbajnokság selejtező labdarúgás 2014 szeretkezés mérkőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://sportmaniac.blog.hu/api/trackback/id/tr685128351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása