2013.01.14.
18:47

Írta: red.white.devil

Reszkess Galatasaray! Rakočević vs. Arroyo?

Hogy mennyire is jelen van a kosárlabdaláz a KK Crvena Zvezda házatáján és szurkólóinál, mi sem mutatja jobban, mint hogy 3 óra alatt elkapkodták az összes jegyet, amit eladásra szánt a klub vezetősége!

Ugyanis nagy sor kígyózott már a pénztár megnyitása elött, és nagyon sokan jegy nélkül maradtak.
Hogy miért is ilyen sokan kiváncsiak a szerdai Galatasaray elleni mérközésre?
A válasz erre egyszerű! A csapat nagyon jól szerepel az ABA ligában és a második számú európai kupasorozatban is. Másrészt, a hírhedt Crvena Zvezda szurkolói egyesülete (Delije) mindig is hűséges volt egyesületéhez, bármilyen sportágról is van szó.

A másik oldalon az egyik legnagyobb költségvettésel működő együttes lesz, a török Galatasaray. 
Ha megemlítem hogy csapatukban játszik egy NBA szintű és NBA ligát is megjáró játékos, akkor sejteni lehet hogy milyen csapatról is van szó. Szerintetek ki az? 
Nem más, mint a Puerto Rico-i válogatott játékosa, Carlos Arroyo.

A hazaiaknak nagyon is nehéz dolguk lesz, de saját közönségük nagyon is sokat segíthet csapatukon. Ugyanis közismert hogy a "Pionir" -ban amikor játszik a Crvena Zvezda Telekom, akkor senkinek sincs könnyű dolga.
Hétezer ember nem kevés, bár a húszezres Aréna is kevés lett volna hogy az összes Zvezda érzelmű embert befogadjon, mindenesetre aki kilátogat szerdán a mérkőzésre, biztos örök élmény marad számára, azért is mert még egy élő legendát láthat a pályán, és az nem más mint Igor Rakocevic (Igor Rakočević), aki harmincöt évesen is remek formában van és akiről napokig nagyon sokat lehetne mesélni, de azt majd egy másik alkalommal. 

A mérkőzés pontos időpontja: 16.01.2013 

Szólj hozzá!

Címkék: telekom szerbia crvena zvezda kosárlabda belgrád galatasaray beograd arroyo pionir delije eurokupa rakocevic

A bejegyzés trackback címe:

https://sportmaniac.blog.hu/api/trackback/id/tr285018344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása