2013.01.22.
22:15

Írta: red.white.devil

Győztünk? Akkor bemutatok nektek!

Az elmúlt hétvégén, a KK Igokea arra készült, hogy hazai pályán legyűrje fő ellenfelét, Crvena Zvezda Telekom-ot, az ABA kosárligában, ami nagyon nehéz feladatnak ígérkezett. Ez sikerült is a Republka Srpska csapatának, amely ezzel a győzelemmel már szinte bebiztosította a jövőévi Euroliga szereplést. 

srednji-prst-dodik-1358716965-256149_2.jpg


Ám a "kiscsapat" elnöke, Goran Dodik, a mérkőzést követően és a nagy siker mámorában, bemutatott a Crvena Zvezda táborának, ismeretlen okok miatt. Minden bizonnyal, összetűzésbe kerülhetett a vendég táborral, és emiatt ilyen vehemens módon reagált a klub elnöke. 

A következménye a dolognak az lett, hogy beadta lemondását, amit a klub a napokban el is fogadott és a versenyzői bizottság megbüntette a klubbot 5000 euróval, azzal az indokkal, hogy rosszul szervezte meg a mérkőzést. Ezen felül, Dodik 90 napon át, nem tekintheti meg egy Adria Liga mérkőzést sem, egyetlen helyszínen sem.

Ez a botrányos viselkedés mindenképpen elítélendő és a kisgyerekek akik úgyszintén ott voltak a csarnokban és ezt látták, remélhetőleg gyorsan el is felejtik ezt, minél elöbb.

Szólj hozzá!

Címkék: sport telekom szerbia crvena zvezda kosárlabda liga lemondás republika Euroliga Igokea srpska Dodik Laktasi ABA

A bejegyzés trackback címe:

https://sportmaniac.blog.hu/api/trackback/id/tr965036674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása